Què és i no és el TEDxUdG

El TEDxUdG que tindrà lloc aquest dijous dia 10 de maig no és un esdeveniment elitista només per uns quants privilegiats triats a dit. És un acte en el qual s’han pogut incloure persones desconegudes i ben interessants que havien sol·licitat plaça seguint el procediment establert, tot i la limitació de 100 convidats.

El TEDxUdG no és una simple trobada d’amics 2.0 que tenen ganes de desvirtualitzar-se.  És una oportunitat per a l’enriquiment personal i professional, d’una banda,  a partir del contacte amb persones amb qui es comparteixen interessos o inquietuds, i de l’altra,  gràcies al programa de xerrades amb ponents de primer nivell.

El TEDxUdG no és un esdeveniment caríssim com faria pensar el prestigi de la marca TED a tot el món. És un acte que hem pogut organizar amb un cost mínim -la llicència és gratuïta- gràcies a la infraestructura de què disposem a la Universitat i a la bona predisposició de tota la gent que hi intervé.

El TEDxUdG no és un acte per uns quants científics que es volen lluir per ensenyar que són tan bons. És un aparador de la bona feina que es fa en recerca a la Universitat de Girona, centrat aquest any en els àmbits del CEI: aigua, turisme, TIC salut, patrimoni cultural…  i que l’any vinent pot incloure més àmbits (perquè es farà cada any).

El TEDxUdG no és un congrés inútil, aïllat i fins i tot inoportú en època de retallades per a les universitats. És una oportunitat per enfortir la marca UdG que mostrarà a la ciutat i al món una part de la seva recerca, i que l’ajudarà a créixer com a institució.

Finalment, el TEDxUdG és el resultat d’una bona iniciativa del comissionat 2.0 que ha creat un equip de treball entusiasta que hi posa el coll a totes hores perquè  surti ben rodó. I és el networking que ja ha començat a la xarxa entre els assistents, i fins i tot entre ells i els ponents,  que de ben segur pot conduir a noves oportunitats professionals de col·laboració i entesa.

[A la imatge, TEDxCAmbridge]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s